SUSHI TOKYO DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 584 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Tokyo Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 2:26 Bestel vaak, altijd goed, maar vandaag niet. Niet vers en garnalen minimaal en met name de staartjes er in verwerkt. Niet opgegeten en sushi weggegooid.
26 nov 2022 om 21:50 Na 2 uur hebben we nog niets ontvangen. Restaurant al 3x gebeld, spreken niet goed verstaanbaar Engels, uur geleden gaven ze aan nog 5 miuten. Zeer onbetrouwbaar
26 nov 2022 om 19:32 Iets langer bezorgtijd omdat het net in de spits was. Weer genoten van t eten
23 nov 2022 om 21:55 Mooi op tijd en heerlijk gegeten voor een mooie prijs!!
23 nov 2022 om 21:09 Eten was lekker alleen er zat mega veel blauwe ui in de Pho. To much.
20 nov 2022 om 8:57 Volgens mijn vrouw was de sushi heerlijk, zij heeft genoten dus ik ben blij.
19 nov 2022 om 7:29 Ik bestelde sushi rond 22u. De aangegeven wachttijd was 20-30 min. Om 0.15u was de Sushi er nog niet. Ik heb vanaf 23u proberen te bellen waar mijn bestelling bleef. Geen gehoor. Ik heb tot 0.15u wakker gelegen en ben toen maar gaan slapen.Geen sushi
14 nov 2022 om 7:09 Heerlijk!!
9 nov 2022 om 0:51 Sushi’s en Pho soeps waren zeer lekker. Goedkoper dan ander afhaal restaurants, tip. Levering was snel
4 nov 2022 om 23:59 Eerste indruk van de sushi’s “Super lekker”. Voor de prijs & kwaliteit ben ik zeer tevreden. Goedkoper dan andere sushi afhaal restaurant. Voor de volgende keer ga ik iets warms bestellen, ben benieuwd:)
1 nov 2022 om 23:30 Garnalen waren bijna koud, sushi was niet zo lekker als anders
31 okt 2022 om 19:23 Bezorging was goed Gebakken garnalen lekker warm en krokant van buiten En de sushi was lekker