SUSHI TOKYO DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 778 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Tokyo Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 17:11 Het eten kwam een uur later dan aangegeven
6 mei 2024 om 21:54 Super goed
29 apr 2024 om 1:01 Was er sneller dan aangegeven!! Heb beter gehad maar zeker een aanrader als je even lekker snel verse sushi wil eten!
22 apr 2024 om 20:09 Was heel lekker!
17 apr 2024 om 2:56 De enige die nog open was. De beëf sushi is gewelddig, de zalm zag er super vers uit en zo smaakte deze ook
8 apr 2024 om 2:20 Vaker besteld . Wat ik besteld kan niet heel veel verkeerd aan . Je kan hier gerust wat bestellen . Goeie prijs kwaliteit verhouding het is een voldoende
3 apr 2024 om 0:40 Had net voor sluitingstijd besteld, ze hebben alles netjes en snel afgeleverd. Smaakte heerlijk! Bedankt
24 mrt 2024 om 9:35 bestelling op de gevraagde tijd, was prima verzorgd en lekker
3 mrt 2024 om 20:54 Het warm eten was koud, geen stokjes bij de bestelling.
29 feb 2024 om 19:50 Geweldig zoals altijd. Tijd is lastig aan te geven omdat ik uren van de voren besteld had maar was op de tijd aangegeven
29 feb 2024 om 19:44 Prijs kwaliteit in orde. Sashimi mag wel iets dikker gesneden. De rollen zijn ook iets kleiner dan ik gewend ben.